Beloopbaar glas Haarlem

Opzoek naar beloopbaar glas? Zoek niet verder!

Offerte aanvragen

Veilig en betrouwbaar

Snelle levertijden

Hoogste kwaliteit

Beloopbaar glas Haarlem

Beloopbaar glas staat zeer stijlvol en optimaliseert de lichtinval in uw woning of bedrijfspand. Beloopbaar glas moet sterk genoeg zijn om als vloer te dienen. Beloopbaar glas bestaat daarom ook uit minstens drie lagen glas die zijn gelamineerd met PVB-folie of giethars. Hierdoor wordt het glas vele malen sterker dan normaal glas, en is het sterk genoeg om op te staan en te lopen.

 

Uniek beloopbaar glas in Haarlem

Niet alleen is beloopbaar glas een mooie aanwinst voor uw bedrijfspand of restaurant, maar kan het ook heel erg stijlvol zijn voor in een woning. Met een beloopbare glazen trap of een beloopbaar glas dakterras zal uw woning zeker opvallen. Het geeft niet alleen een stijlvolle uitstraling maar ook erg luxe. Daarnaast komt er ook nog eens veel natuurlijk zonlicht naar binnen wanneer u beloopbaar glas bij uw dakraam of dakterras plaatst. Wilt u de mogelijkheden weten van beloopbaar glas bij AA glas of bent u benieuwd naar onze producten? Kom dan langs bij ons in de showroom en laat u verassen door ons veelzijdige aanbod.

Dikte berekenen van beloopbaar glas

Beloopbaar glas is vaak terug te zien in luxe bedrijfspanden of stijlvolle restaurants met een mooi uitzicht. Het geeft net een sjiekere uitstraling in het gebouw of het kan gebruikt worden om bijvoorbeeld van de 30ste verdieping naar beneden te kijken. Omdat het glas gebruikt wordt om op te staan of om op te lopen dient het erg stevig te zijn. De dikte van het beloopbaar glas wordt berekend aan de hand van het doel van het glas. Wordt het glas verwerkt in een trap dan zal het extra dik moeten zijn. Bij AA Glas hebben wij beloopbaar glas in de volgende diktes: 30 mm, 34 mm, 41 mm, 49 mm en 70 mm. Voor advies over de juiste afmetingen en dikte van het beloopbaar glas kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier. Een gespecialiseerde medewerker zal u helpen met al uw vragen.

Waar kan je Beloopbaar glas toepassen?

Vides in de woning dicht maken met beloopbaar glas, extra leefbare ruimte
en een unieke moderne uitstraling.

Uitbouw van de kelder voorzien van beloopbaar glas voor meer lichtinval.

Inwendige balkons voorzien van beloopbaar glas voor meer en behoud van licht inval.

Wat moet ik weten van beloopbaar glas?

Beloopbaar glas moet voldoen aan wettelijke eisen welke van kracht zijn in Nederland, de zo geheten NEN normen.
Wat belangrijk is bij het maken van een plan of idee voor een gebouw waar beloopbaar glas in toegepast kan gaan worden,
welke eisen zijn er gesteld in deze situatie voor het beloopbare glas. Is het een privé situatie waar het glas in toegepast zal gaan worden of een openbare gelegenheid waar het beloopbare glas word toegepast. In een openbare situatie word er meer verwacht geëist van het glas en de constructie. Dan is de montage methode van belang, word het beloopbare glas aan 4 zijde ondersteund, of maar aan 2 zijdes.
Ook dit is bepalend voor welke dikte beloopbaar glas er toegepast dienst te worden.
En dan de laatste welke belangrijk is voor de dikte bepaling van het beloopbare glas, is de lengte, breedte en oppervlakte berekeningen.
Deze verhoudingen bepalen ook de dikte van het beloopbare glas.
Wij van AA Glas weten de regels en hebben veel ervaring, wij kunnen hierin adviseren zodat u de juiste en veilig keuze heeft en kunt maken om misschien wel een unieke situatie te creëren met beloopbaar glas in u woning of bedrijfspand.

Locatie

Haarlem

Status

Op voorraad

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Jazeker.  AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.

Meten jullie ook het glas in?

AA Glas heeft totaal 16 monteurs, waarvan er 6 gespecificeerd zijn in hardglas. Dit is een hele andere type monteur dan de gene welke renovatieglas doet en of nieuwbouw glas. Tevens werken zijn met geheel andere gereedschap soorten waardoor ook hun bedrijfswagens anders zijn ingericht. Op de vraag of wij inmeten, ja zeker geen elke probleem.

Monteren jullie ook het glas?

Wij hebben  16 monteurs waarvan er 6 gespecialiseerde zijn en die dagelijks alleen maar hardglazen producten monteren. Keukenwanden, glazendeuren, douchedeuren en douchewanden, glazen scheidingswanden. Montage is voor ons geen elke probleem.