Beloopbaar glas

Beloopbaar glas optimaliseert de lichtinval in uw woning of bedrijfspand

 Zorgt voor een trendy en lichte sfeer in uw woning

Luxe uitstraling

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas staat zeer stijlvol en optimaliseert de lichtinval in uw woning of bedrijfspand. Beloopbaar glas moet sterk genoeg zijn om als vloer te dienen. Beloopbaar glas bestaat daarom ook uit minstens drie lagen glas die zijn gelamineerd met PVB-folie of giethars. Hierdoor wordt het glas vele malen sterker dan normaal glas, en is het sterk genoeg om op te staan en te lopen.

Uniek beloopbaar glas

Niet alleen is beloopbaar glas een mooie aanwinst voor uw bedrijfspand of restaurant, maar kan het ook heel erg stijlvol zijn voor in een woning. Met een beloopbare glazen trap of een beloopbaar glas dakterras zal uw woning zeker opvallen. Het geeft niet alleen een stijlvolle uitstraling maar ook erg luxe. Daarnaast komt er ook nog eens veel natuurlijk zonlicht naar binnen wanneer u beloopbaar glas bij uw dakraam of dakterras plaatst. Wilt u de mogelijkheden weten van beloopbaar glas bij AA glas of bent u benieuwd naar onze producten? Kom dan langs bij ons in de showroom en laat u verassen door ons veelzijdige aanbod.

Dikte berekenen van beloopbaar glas

Beloopbaar glas is vaak terug te zien in luxe bedrijfspanden of stijlvolle restaurants met een mooi uitzicht. Het geeft net een sjiekere uitstraling in het gebouw of het kan gebruikt worden om bijvoorbeeld van de 30ste verdieping naar beneden te kijken. Omdat het glas gebruikt wordt om op te staan of om op te lopen dient het erg stevig te zijn. De dikte van het beloopbaar glas wordt berekend aan de hand van het doel van het glas. Wordt het glas verwerkt in een trap dan zal het extra dik moeten zijn. Bij AA Glas hebben wij beloopbaar glas in de volgende diktes: 30 mm, 34 mm, 41 mm, 49 mm en 70 mm. Voor advies over de juiste afmetingen en dikte van het beloopbaar glas kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier. Een gespecialiseerde medewerker zal u helpen met al uw vragen.

 

Waar kan je Beloopbaar glas toepassen?

Vides in de woning dicht maken met beloopbaar glas, extra leefbare ruimte
en een unieke moderne uitstraling.

Uitbouw van de kelder voorzien van beloopbaar glas voor meer lichtinval.

Inwendige balkons voorzien van beloopbaar glas voor meer en behoud van licht inval.

 

Wat moet ik weten van beloopbaar glas?

Beloopbaar glas moet voldoen aan wettelijke eisen welke van kracht zijn in Nederland, de zo geheten NEN normen.
Wat belangrijk is bij het maken van een plan of idee voor een gebouw waar beloopbaar glas in toegepast kan gaan worden,
welke eisen zijn er gesteld in deze situatie voor het beloopbare glas. Is het een privé situatie waar het glas in toegepast zal gaan worden of een openbare gelegenheid waar het beloopbare glas word toegepast. In een openbare situatie word er meer verwacht geëist van het glas en de constructie. Dan is de montage methode van belang, word het beloopbare glas aan 4 zijde ondersteund, of maar aan 2 zijdes.
Ook dit is bepalend voor welke dikte beloopbaar glas er toegepast dienst te worden.
En dan de laatste welke belangrijk is voor de dikte bepaling van het beloopbare glas, is de lengte, breedte en oppervlakte berekeningen.
Deze verhoudingen bepalen ook de dikte van het beloopbare glas.
Wij van AA Glas weten de regels en hebben veel ervaring, wij kunnen hierin adviseren zodat u de juiste en veilig keuze heeft en kunt maken om misschien wel een unieke situatie te creëren met beloopbaar glas in u woning of bedrijfspand.

Levertijd beloopbaar glas

4 tot 5 weken

Showroom 

650 m2 groot 

Specificaties

Glassoort
Hard glas, beloopbaaar glas
Diktes
30 mm. – 34 mm. – 41 mm. – 49 mm. – 70 mm
Bewerkingen
Randen zijn standaard fijn geslepen. Het glas is niet scherp meer, maar glimt niet en er zijn nog oneffenheden. Het is ook mogelijk om randen poli te laten slijpen: dit betekent dat ook de zijkant van de glasplaat glimmend wordt afgewerkt.
Levertijden
Op voorraad
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Jazeker. AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.

Welke dikte heb ik nodig voor beloopbaar glas?

Voor beloopbaar glas zijn er veel regels en eisen welke dikte je moet toepassen in bepaalde situaties. Hiervoor geven wij graag een advies, veiligheid is zo belangrijk in deze.

Kan ik beloopbaar glas ook buiten toepassen?

Buiten is zeker een mogelijkheid, wat belangrijk is dat het systeem en het glas goed waterdicht gemonteerd worden. Let op glas kan bij nat weer glad zijn.