BINNENDEUREN

Om op een sfeervolle manier ruimte te creëren in huis zijn hard glazen binnendeuren/wanden een uitkomst. Buiten het ruimtelijk zicht geven hard glazen binnendeuren ook een ruimtelijk gevoel. Ze sluiten een ruimte af zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Daarnaast bieden hardglazen binnendeuren zicht op de omgeving.

Samen met u kunnen wij u eigen deur samenstellen. Er zijn veel verschillende deuren en u keuze hangt mede af van het kozijn waar de deur in komt. Bij ons is alles mogelijk of u nu opzoek bent naar een stompe deur, opdekdeur of (automatische)schuifdeur. Wij maken onze deuren geheel op maat en kunnen daarom afwijken van de standaard maten.

HANG EN SLUITWERK

Medebepalend voor de uitstraling van een binnendeur is het hang en sluitwerk. Er zijn diverse mogelijkheden betreft bevestiging van binnendeuren, schuifdeuren, pendeldeuren en taatstdeuren. Uiteraard is het van belang dat hang en sluitwerk optimaal functioneert. Onze vakmensen geven u altijd advies op maat om zo problemen in de toekomst te voorkomen. Wij leveren alleen hoogwaardige materialen met een lange levensduur.

Glassoort Hard glas
Diktes 8 mm, 10 mm, en 12 mm
Bewerkingen Spuiten in kleur, printen, zandstralen en figuurglas.
Levertijden 2 tot 4 weken.
Maximale afmetingen Alles op maat gemaakt.

INSPIRATIE NODIG?

Bezoek onze grote showroom nabij amsterdam.

Meer informatie

GLASSCHADE?

Bel 24/7 naar 020-6164331

Meer informatie

VRAGEN? BEL 020-6164331

Direct een glas-expert aan de telefoon

Meer informatie

OFFERTE AANVRAGEN?

Altijd vrijblijvend advies van AAGlas

Meer informatie

Uniek: printen op glas.

Al uw glas voorzien van uw eigen design en zonder verlies van kwaliteit, jaar in jaar uit!

Waarom klanten ons kiezen

Hoogste kwaliteit

A&A Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Uiteraard levert onze glasgroothandel altijd A-kwaliteit producten, bieden wij uitstekende garanties en uiteraard scherpe prijzen.

Snelle levertijden

In onze glasgroothandel hebben wij veel producten op voorraad. Dankzij de grote voorraden van onze glasgroothandel kunnen wij bovendien snel leveren.

Veilig en betrouwbaar

A&A Glashandel is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds onze oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers in huis die werken als glaszetter.