Binnendeuren

20% korting

 

Hard glazen binnendeuren geven een ruimtelijk gevoel

Een sfeervolle manier om ruimte te creëren in huis

Sluit een ruimte af zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn

Het samenstellen van een binnendeur

Bent u op zoek naar een stijlvolle glazen binnendeur voor uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u voor uw vragen en de mooiste op maat gemaakte binnendeuren terecht bij AA Glas. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van glazen producten zoals binnendeuren, douche cabines en hang en sluitwerk. Glazen deuren of binnendeuren van glas kunnen wij in veel verschillende uitvoeringen speciaal voor op maat maken, alle afmeting zijn hierin bijna mogelijk. Samen met u kunnen wij u eigen deur samenstellen. Er zijn veel verschillende glazen deuren en u keuze hangt mede af van het kozijn waar de deur in gemonteerd dient te worden. Bij ons is alles mogelijk of u nu opzoek bent naar een stompe deur, opdek deur of (automatische)schuifdeur. Wij maken onze glazen deuren geheel op maat. Binnendeuren van glas zijn ook leverbaar in veel verschillende glassoorten, meeste bekende glassoorten zijn helder glazen binnendeuren of de gematteerde glazen deuren. AA Glas kan veel meer soorten binnendeuren leveren. Denk eens aan een Glazen deur met een print bewerking naar keuze? Zo kunnen wij de glazen binnendeur voorzien van een afbeelding en tekst naar keuze. Zo creëer je een unieke en speciale glazen deur die nergens ter wereld verkrijgbaar is. Ook kunnen wij glazen binnendeuren in diverse transparante kleuren leveren. Zo kunt u de unieke glazendeur precies samenstellen bij u interieur. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren: groen, blauw, roze, rood, brons, grijs, geel en andere kleuren. In onze showroom kunt u deze kleuren en verschillende tinten terugvinden.

Hang en sluitwerk

Het hang en sluitwerk is medebepalend voor de uitstraling van een glazen binnendeur. Er zijn diverse mogelijkheden betreft bevestiging van binnendeuren, schuifdeuren, pendeldeuren en taats deuren. Uiteraard is het van belang dat het hang en sluitwerk optimaal functioneert. Onze vakmensen geven u altijd advies op maat om zo problemen in de toekomst te voorkomen. Wij leveren alleen hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Door onze eigen monteurs en de jarenlange ervaring weten wij wat in welke situatie het beste voor u toegepast kan worden. Soms is een glazen deur de beste oplossing, of juist een glazen schuifdeur.

Inspiratie opdoen in onze showroom

Om een feeling te krijgen met ons werk en inspiratie op te doen, kunt u langskomen in de showroom. Hier hangen de glazen binnendeuren in werkelijkheid, zodat u als klant altijd de juiste keuze kunt maken vooraf. Geen verrassingen meer achteraf, of het gevoel hebben “had ik maar een andere deur gekozen”. De glazen deuren van AA Glas zijn van de hoogste kwaliteit gemaakt waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. Maak daarom de juiste keuze voor u glazen binnendeur. Wij hebben een groot aantal glazendeuren hangen, maar ook schuifdeuren van glas, geluidswerende deuren en geluidwerende glazen deuren. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste glazen binnendeur in u situatie.

Glazendeuren

Stomp, taats, opdek

Levertijden

Gemiddeld 1 tot 2 weken

Specificaties

Glassoort
Hard glas - veiligheidsglas deur - Taatsdeur - opdek deur van glas - Stompe deur van glas
Diktes
8 mm, 10 mm, en 12 mm
Bewerkingen
Spuiten in kleur, printen, zandstralen en figuurglas.
Levertijden
1 tot 2 weken
Maximale afmetingen
Glazendeuren op maat gemaakt

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Jazeker.  AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.

Welke deuren zijn er leverbaar in welke afmetingen?

AA glas maakt de deuren zelf en is gespecialiseerd in mooie toepasbare oplossingen in een hoge kwaliteit. Wij leveren alle soorten glas, in vele kleuren en motieven, niks is eigenlijk te gek en er zijn zoveel keuzes. Hierdoor hebben wij een mega showroom, om een heel groot deel live te kunnen laten zien aan u.

Meten jullie ook het glas in?

AA Glas heeft totaal 16 monteurs, waarvan er 6 gespecificeerd zijn in hardglas. Dit is een hele andere type monteur dan de gene welke renovatieglas doet en of nieuwbouw glas. Tevens werken zijn met geheel andere gereedschap soorten waardoor ook hun bedrijfswagens anders zijn ingericht. Op de vraag of wij inmeten, ja zeker geen elke probleem.

Monteren jullie ook het glas?

Wij hebben  16 monteurs waarvan er 6 gespecialiseerde zijn en die dagelijks alleen maar hardglazen producten monteren. Keukenwanden, glazendeuren, douchedeuren en douchewanden, glazen scheidingswanden. Montage is voor ons geen elke probleem.