Douchecabine

40% Korting

 

Een douchecabine geven veel vrijheid met monteren

de deuren en de constructie zijn volledig op elkaar zijn afgestemd

Douchen doet u optimaal spatvrij door volledige afsluiting

Douchecabine op maat

Een mooie glazen douchecabine is een echte aanwinst voor iedere badkamer. AA Glas werkt altijd op maat, zodat we de ruimte van iedere badkamer, groot of klein, optimaal kunnen benutten. Afhankelijk van uw ruimte en wensen kunnen wij een glazen douche cabine, glazen douchewand of alleen een glazen douchedeur plaatsen. Monteren van op maat gemaakte douchecabine of inloop douches zijn een aanwinst, het eind resultaat is zo heel veel mooier.
Alleen bezorgen van een glazen douchecabine, douchewand of een glazen deur? geen elke probleem. Geef ons de afmetingen en we tekenen digitaal de douchecabine of glazen douchedeur uit zodat u deze kunt controleren voordat wij deze zullen gaan produceren.
Alles word gemaakt van de hoogste kwaliteit veiligheid glas. Douchecabine of deuren worden eerst volledig bewerkt, opmaat gesneden, daarna geslepen, en de sparingen voor scharnieren en knop worden in het glas gemaakt, als laatste word de douchecabine of douchedeur in een speciale hardingsoven verwerkt. Hierdoor word het glas super sterk, 6 keer sterker als gewoon glas, en nu is het product geschikt om als glazen douchecabine of wand gebruikt te worden. AA glas heeft de grootste glas showroom van Nederland, echt de moeite waar een langs te komen als u een mooie douchedeur of glazen douchecabine wilt aanschaffen in u bestaande of nieuwe badkamer.

Bewerkingen

AA glas maat alles precies voor u op maat. zo kunnen ij de volgende producten perfect leveren. precies op maat voor het mooiste eind resultaat.
– Douchecabine van glas
– Glazen douche deuren
– Inloopdouche
– Glazen wand
– Schuifdeur voor in de douche
– Spatscherm op bad

Bewerkingen voor douchecabines en glazen douche deuren
– Anti kalk aanslag laag – A en B kwaliteit leverbaar

– Zandstraal bewerking
– Printen op glas
– Gekleurd glas
– Slijp bewerkingen

Douchecabine 

Samen met u kunnen wij uw douchecabine samenstellen voor iedere badkamer. Of u nu voor een retro badkamer, luxe badkamer met veel comfort of een wellness badkamer gaat, onze douchecabines of glazen douchewand sluiten naadloos aan bij uw wensen. Wij kunnen deze leveren in helder glas of is gematteerd glas. Alle douche deuren en douchewanden zijn gemaakt van extra veilig gehard glas. 6 keer sterker als gewoon glas. Door onze kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan kunnen wij u uitstekend advies op maat geven. In onze op maat gemaakte douchecabines / glazen wanden komt ons vakmanschap en de nieuwste trends op glasgebied samen. Inmeten en montage van de glazen douchewanden en of douchedeuren kunnen wij voor u verzorgen. Onze eigen mensen meten alles perfect in en installeren de opmaat gemaakte glazen panelen.

 

Nieuwe trend bij de douchecabine.

Grijze douchecabine op maat gemaakt is een nieuwe trend, de douchecabine word nu niet van helder glas geproduceerd maar de douchecabine word speciaal van grijs glas precies op maat gemaakt. Door het maken van een douchecabine op maat van grijs glas creëer je een luxe uitstraling en echt een super mooie unieke douchecabine in u badkamer. 

Uw wens is voor ons het belangrijkste, deze in combinatie met kwaliteit maken onze producten uniek en zo zorgen wij voor een zeer lange levensduur. Vind u de juiste opstelling lastig te beoordelen voor u badkamer, kom langs in onze grote glas showroom. Hier kunt u alle mogelijkheden live bekijken en zo weet u vooraf dat u de juiste keuze heeft gemaakt voor u badkamer. Wij maken u ideale opstelling precies opmaat. neem contact op, of kom langs in onze showroom.

 

Douchecabine in veel opstellingen

Wij maken iedere douchecabine, hierdoor kunnen wij iedere gewenste afmeting douchecabine produceren.
De opstellingen welke wij vaak produceren zijn hoek douchecabines, of vijfhoekige douchecabines.
Deze zijn dus leverbaar in iedere gewenste afmeting. zo past deze altijd perfect in u nieuwe of bestaande badkamer.

Welke douchecabine past het beste in uw badkamer?

Omdat geen badkamer hetzelfde is, maken wij juist onze douchecabines ook niet hetzelfde. 
Samen met al onze klanten kijken we naar de meest ideale opstelling en wens van de klant en de ruimte.

Waarom op maat gemaakte douchecabine?

Wij maken alles op maat en zo kunnen wij op ieder detail letten. 
Denk eens aan de hoogte van een douchecabine, het is mooier als de douchewanden en deur gelijk lopen met een horizontale voeg in u badkamer, stel deze loopt op een hoogte van 212 cm, dan maken wij de douchecabine 212 cm hoog. Deze details bepalen het aanzicht en de uitstraling van een mooie op maat gemaakte douchecabine. En kost nauwelijks iets extra’s. 
Of een ander voorbeeld, heeft u een kleine badkamer? dan kunnen wij de afmetingen aanpassen en een opstelling leveren en monteren welke voor de kleinere badkamer ideaal is en u dagelijks profijt heeft van deze maximaal en ideale douchecabine opstelling.

Montage van de douchecabine op maat

Wij adviseren en daarnaast monteren wij ook de op maat gemaakte douchecabines. 
AA Glas heeft eigen specialisten in dienst, welke dagelijks alleen maar bezig zijn met het installeren van douchecabines.
Onze monteurs hebben andere specialiteiten dan onze isolatieglas monteurs. Ook zijn deze bedrijfswagen anders ingericht en werken ze met hele andere gereedschap soorten. Alles om de beste kwaliteit douchecabine bij u te kunnen monteren.

Eenvoudig een offerte aanvragen?

Klik op deze link en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. 
Selecteer de ideale opstelling. vrijblijvende offerte aanvragen

Levertijden

Gemiddeld 1 tot 2 weken

Showroom

650 m2 groot 

Specificaties

Glassoort
Hardglas - veiligheid glas -
Diktes
Vanaf 8 mm – 10 mm
Bewerkingen
Siliconen afdichting, spuiten, printen en antikalk coating
Levertijden
Gemiddeld 1 tot 2 weken
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Jazeker, AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.

Welke afmetingen zijn er leverbaar voor douchedeuren of cabines?

Voor ons maakt de afmeting niet uit, wij snijden zelf het glas uit grote glasbladen en daardoor kunnen wij maatwerk voor een goeie prijs leveren. Daarnaast is het zo dat maatwerk altijd het eind resultaat een stuk mooier maakt.

Leveren jullie maatwerk douchecabine en douchedeuren

AA glas maakt alles precies opmaat voor u als klant, dit omdat het prijs verschil met gewone standaard cabines en of wanden niet uitmaakt. Uit resultaat is gewoon hierdoor zo veel mooier dan standaard.

Welke diktes moet ik gebruiken voor een douchecabine?

Standaard werken wij met 8 mm glas dikte, kwaliteit en sterkte staat bij ons bovenaan. Stel de afmeting is zo groot dan moeten wij in sommige gevallen 10 mm glas dikte gaan gebruiken.

Scharnieren en glas knoppen welke zijn er leverbaar?

Er is qua hang en sluitwerk enorm veel leverbaar, van hele goedkope vaak minder goed, welke wij niet standaard aanbieden, tot ultra mooie en design glas scharnieren. AA glas bied altijd de kwaliteit aan welke wij zelf thuis ook zouden gebruiken, dan doe je het altijd eerlijk naar je klant. Mocht het anders moeten, dan is dit geen probleem, AA glas kan alle verschillende soorten hang en sluitwerk leveren. In onze Showroom kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken.

Werkt een anti kalk laag op de douchecabine of douchedeur?

Er zijn twee soorten anti klak lagen, de eerst is een laag die achteraf erop aangebracht kan worden, let op deze is na ongeveer 2 maanden verdwenen en moet weer aangebracht worden. De 2de optie is een in gezuurde oplossing, deze bestaat uit verschillende lagen welke in het glas worden gezuurd, deze is permanent. En ook beter als optie 1