Glazen douchewanden

40% Korting

 

Een glazen douchewand is een veilige oplossing

Een glazen douchewand in uw badkamer is zeer hygiënisch

Het is makkelijk om in uw douche te stappen

De douchewand geeft een stijlvolle en luxe uitstraling

Het is eenvoudig om schoon te maken / schoon te houden

Een glazen douchewand geeft de badkamer een ruimer gevoel

Op maat gemaakt

Een mooie glazen douchecabine is een echte aanwinst voor iedere badkamer. AA Glas werkt altijd op maat, zodat we de ruimte van iedere badkamer, groot of klein, optimaal kunnen benutten. Afhankelijk van uw ruimte en wensen kunnen wij een glazen douchecabine, glazen douchewand of alleen een glazen douchedeur plaatsen.

Bewerkingen

Naast doorzichtig glas is het ook mogelijk om glas met een kleurtje of bewerking te nemen. Zo kunnen we het glas (deels) laten zandstralen. Ook kunnen er specifieke eigenschappen aan het glas worden gegeven, zoals een antikalklaag. Dit voorkomt kalkaanslag en is beter voor het behoud van de glazen douchedeur, glazen douchewand of glazen douchecabine.

Badkamer douchewand

Showroom

650 m2 groot

Levertijden

Gemiddeld 1 week

Specificaties

Glassoort
Hardglas, altijd op maat gemaakt = veiligheidsglas, 5 tot 7 keer sterker dan standaard glas
Diktes
4 mm. – 6 mm. – 8 mm. – 10 mm. – 12 mm. – 15 mm. – 19 mm.
Bewerkingen
mat glas, grijs glas, blauw glas, brons glas, figuurglas soorten
Levertijden
Op voorraad
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Jazeker, AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.

Welke afmetingen zijn er leverbaar voor douchewanden?

Voor ons maakt de afmeting niet uit, wij snijden zelf het glas uit grote glasbladen en daardoor kunnen wij maatwerk voor een goeie prijs leveren. Daarnaast is het zo dat maatwerk altijd het eind resultaat een stuk mooier maakt.

Leveren jullie maatwerk douchewanden­?

AA glas maakt alles precies opmaat voor u als klant, dit omdat het prijs verschil met gewone standaard cabines en of wanden niet uitmaakt. Uit resultaat is gewoon hierdoor zo veel mooier dan standaard.

Welke diktes moet ik gebruiken wij voor een inloop douche?

Standaard werken wij met 8 mm glas dikte, kwaliteit en sterkte staat bij ons bovenaan. Stel de afmeting van de douchewand is zo groot dan moeten wij in sommige gevallen 10 mm glas dikte gaan gebruiken.

Scharnieren en glas knoppen welke zijn er leverbaar?

Er is qua hang en sluitwerk enorm veel leverbaar, van hele goedkope vaak minder goed, welke wij niet standaard aanbieden, tot ultra mooie en design glas scharnieren. AA glas bied altijd de kwaliteit aan welke wij zelf thuis ook zouden gebruiken, dan doe je het altijd eerlijk naar je klant. Mocht het anders moeten, dan is dit geen probleem, AA glas kan alle verschillende soorten hang en sluitwerk leveren. In onze Showroom kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken.

Werkt een anti kalk laag op de douchedeur of glazen paneel?

Er zijn twee soorten anti klak lagen, de eerst is een laag die achteraf erop aangebracht kan worden, let op deze is na ongeveer 2 maanden verdwenen en moet weer aangebracht worden. De 2de optie is een in gezuurde oplossing, deze bestaat uit verschillende lagen welke in het glas worden gezuurd, deze is permanent, en ook beter als optie 1.