DRAADGLAS

Draadglas is een glassoort met metalen draden in het glas. Door het metaaldraad in het glas wordt het niet alleen steviger, maar krijgt het ook een inbraakvertragende werking. Daarom zien we draadglas ook bij schuurdeuren en kelderramen. Bovendien houdt het gaaswerk bij een eventuele breuk van de ruit de glasscherven bij elkaar, waardoor er minder kans is op letsel.

SOORTEN DRAADGLAS

  • Er bestaan drie soorten draadglas:
  • E-draad
  • N-draad
  • Spiegeldraad

Spiegeldraad is het meest doorzichtig. Voor schuren en kelders wordt vaak E-draad gebruikt, omdat deze weinig transparant is, waardoor voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Dankzij de werende eigenschappen van draadglas wordt deze glassoort beschouwt als veiligheidsglas.

TOEPASSINGEN VAN DRAADGLAS

Draadglas wordt onder meer gebruikt in deuren, ramen en lichtstraten. Daarnaast kan draadglas gecombineerd worden met isolatieglas, zonwerend glas en zelfreinigend glas.

SERVICE VAN AA GLAS

Bij AA Glas kunt u terecht voor diverse soorten veiligheidsglas, waaronder draadglas. In onze showroom kunt u de diverse soorten draadglas en hun toepassingen bekijken, maar ook voor andere soorten veiligheidsglas kunt u terecht in de showroom. Onze vakkundige glaszetters informeren u graag over draadglas en de toepassing ervan. Wij snijden het glas voor u op maat en kunnen het ook voor u monteren.

Glassoort Veiligheidsglas
Diktes Van 6 mm of 7 mm
Bewerkingen Maaswijdte van het raster is ca. 12 mm
Levertijden Gemiddeld 2 werkdagen
Maximale afmetingen 1850 mm x 3600 mm

INSPIRATIE NODIG?

Bezoek onze grote showroom nabij amsterdam.

Meer informatie

GLASSCHADE?

Bel 24/7 naar 020-6164331

Meer informatie

VRAGEN? BEL 020-6164331

Direct een glas-expert aan de telefoon

Meer informatie

OFFERTE AANVRAGEN?

Altijd vrijblijvend advies van AAGlas

Meer informatie

Uniek: printen op glas.

Al uw glas voorzien van uw eigen design en zonder verlies van kwaliteit, jaar in jaar uit!

Waarom klanten ons kiezen

Hoogste kwaliteit

A&A Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Uiteraard levert onze glasgroothandel altijd A-kwaliteit producten, bieden wij uitstekende garanties en uiteraard scherpe prijzen.

Snelle levertijden

In onze glasgroothandel hebben wij veel producten op voorraad. Dankzij de grote voorraden van onze glasgroothandel kunnen wij bovendien snel leveren.

Veilig en betrouwbaar

A&A Glashandel is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds onze oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers in huis die werken als glaszetter.