Geluidswerend

Verbetert de thermische isolatie zonder de natuurlijke lichtinval te beperken.

Meer geluidsdemping dan met normaal dubbel glas.

houdt lawaai buiten en verminderen het getik van regen of hagel op je ramen.

Geluidswerend isolatieglas

Geluidwerend isolatieglas kan op meerdere manieren gerealiseerd worden.  Een voorbeeld van geluidswerend isolatieglas is gelaagd glas met een speciale akoestische folie die zorgt voor verbetering van de geluidisolatie van het glas. De geluidgolven worden door dit glas weerkaatst, waardoor geluiden van buiten niet (of in ieder geval een stuk zachter) binnen zullen dringen. Overigens werkt dit ook de andere kant op: het geluid van binnen wordt minder hoorbaar voor de buitenwereld. Er zijn diverse mogelijkheden betreft geluidwerend glas.

Geluidswerend glas

Status

Levering 10 werkdagen

Leveringsdatum

Leverbaar

Specificaties

Glassoort
Isoleren, geluidswerend, zonwerend
Diktes
Van 11 mm tot 47 mm
Bewerkingen
Siliconen afdichting, randen geslepen, kattenluik
Levertijden
10 werkdagen
Maximale afmetingen
3210 x 6000 mm of niet zwaarder als 1000 KG

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Jazeker. AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.

Wat is het verschil tussen isolatieglas en geluidswerend isolatieglas?

Grootste verschil in deze is dat er een coating en gasvulling en og nog een geluidswerende folie in dit glas word verwerkt, deze zijn getest op geluid. Hierdoor kan je de geluidswering aantonen in DB waardes. Standaard isolatieglas en HR++ glas hebben deze waardes niet en zijn ook niet getest op geluidswering.

Welke dikte kan er geleverd worden in geluidswerend enkelglas?

Er zijn enkelglas soorten leverbaar welke beginnen bij een dikte van 8.76 mm dik oplopend tot 19.76 mm dik. Deze soorten worden vaak gebruikt bij geluidswerende glazen wanden in huizen en of kantoren.

Welke diktes geluidswerend glas zijn er in isolatieglas?

De dunst leverbare samenstelling is 20 mm, en de dikte is 65 mm dik. Het verschil in waardes kan je nu niet vertellen aangezien deze verschillen in diktes door verschillende samenstelling komt en elke verandering Een andere waarde met zich mee brengt.

Hoe zit het met geluid bij triple glas?

Dit glas is niet getest, maar je kan zoals bij gewoon glas ook een geluidwerende ruit toevoegen, dan is het wel getest en kan je de DB waarde weten en zien hoeveel waarde aan geluid je reduceert.