Glasschade of ruit stuk?

Ruit stuk of glasschade?

Heeft u glasschade? of is uw ruit stuk? Wij staan 24/7 dag en nacht voor u klaar.
Onze service is voor particulieren en bedrijven.

24 uur service

AA Glas staat al jarenlang bekend als dé expert op het gebied van glasschade en glasherstel. Met onze ervaring en vakmanschap is een probleem als een kapotte ruit snel en veilig opgelost. Glasschade is erg vervelend en dient spoedig verholpen te worden, hiervoor bent u bij AA glashandel aan het juiste adres. Heeft uw woning of bedrijfspand glasschade opgelopen? Neem direct contact met ons op om de kapotte ruit te herstellen. Wij maken een afspraak met u, zodat we het glas bij u kunnen vervangen en de glasschade snel hersteld is. Het kan gebeuren dat u ’s nachts of in het weekend glasschade oploopt. Een ruit stuk komt altijd onverwachts. U kunt bij ons dag en nacht terecht dankzij onze 24 uur service, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar. Wanneer u buiten kantooruren belt komt u direct in contact met onze dienstdoende monteur, diegene zal de schade zo snel mogelijk voor u herstellen.

Wij zijn voorbereid

Onze service wagens zijn uitgerust met glassoorten die veel voorkomen, zodat we in de meeste gevallen van onvoorziene glasschade het glas direct kunnen vervangen. Vooral als het gaat om glasschade na inbraak of een ongelukje is het voor de veiligheid van u en uw omgeving van groot belang dat de glasschade met spoed hersteld wordt. Mocht de monteur het glas toch niet meer hebben, dan zal er een noodvoorziening worden geplaatst, zodat u op dat moment toch bent geholpen. Het juiste glas zal dan besteld worden en alsnog zo snel mogelijk (tijdens kantooruren) bij u worden vervangen. Snelheid is in deze situatie van groot belang. AA Glas heeft tien service wagens rijden en kan hierdoor altijd schakelen en de juiste monteur bij u het probleem laten verhelpen.

Glasschade herstellen

Heeft u glasschade en is het probleem van grote omvang en/of een onveilige situatie. Bel direct 020-6164331, wij zullen u helpen. Glasschade is altijd vervelend en dient zo snel mogelijk verholpen te worden. Wij zullen ten aller tijden de beste oplossing bieden voor onze klanten. Onze monteurs zijn snel ter plaatse en komen het graag voor u verhelpen.

Soms is de opgelopen glasschade geen direct SPOED geval, maar wilt u de schade wel meteen doorgeven, dit kan altijd. Als u gemakkelijk en snel deze melding doorgeeft via ons contactformulier op onze website, dan neemt een van onze medewerkers de eerst volgende werkdag contact met u op en helpen wij u verder om de glasschade op te lossen. Onze glashandel AA Glas bestaat sinds 1953 en heeft door de jaren heen veel situaties gezien en verholpen, door de ervaring en het netwerk wat wij hebben opgebouwd, kunnen wij de schade vakkundig herstellen en oplossen.

Ruit stuk of glasschade?

Heeft u glasschade, een kapotte ruit? Wij kunnen dit probleem snel voor u verhelpen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze service auto’s volledig ingericht voor het snel oplossen van ruit schades. Iedere dag zijn onze tien service wagens onderweg en is er altijd een bij u in de buurt. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en met onze service u van dienst zijn.

Glasschades in de regio’s Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Weesp, Oudenkerk aan de Amstel, en alle omliggende plaatsen, voor onze medewerkers geen enkel probleem.

Verzekering?

Heeft u een glasverzekering? Dan kunnen wij de gehele afwikkeling voor u uit handen nemen, dat is wat wij naast het herstellen van uw glasschade ook doen, u ontzorgen op dit gebied. Wij herstellen snel de glasschade en regelen de gehele financiële afwikkeling rechtstreeks met u verzekeringmaatschappij. Met iedere verzekeraar hebben wij contact en zo kunnen wij u hierin deze zorg wegnemen.

Werkgebied:

AA glas herstelt glasschades of ruiten welke stuk zijn onder andere in de regio Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Bloemendaal, Velsen, Almere, Weesp, Diemen, Hoofddorp, Zwanenburg, Badhoevedorp en alle omliggende dorpen.

In deze gebieden zijn dagelijks onze tien service wagens actief en op deze manier altijd wel ééntje dichtbij u in de buurt. Zo kunnen wij altijd schakelen en de glasschade snel herstellen.

 

Dag en nacht bereikbaar 24 / 7

Onze monteurs zijn dag en nacht bereikbaar voor spoed gevallen.

Is u raam stuk of heeft u glasschade in het weekend? Dit is geen een enkel probleem.

U belt en wij verhelpen het probleem.

Dag en nacht bereikbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

1

24/7 bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar voor spoed gevallen.

Binnen 30 minuten op locatie

Sinds 1953

Spoed bel 020-6164331