Glazen balustrade

20% korting

Geeft een mooie en luxe sfeer aan uw ruimte

Zorgt ervoor dat uw ruimte/kamer groter oogt

Alle glazen balustrade worden op maat gemaakt

Glazen balustrade

Een van de trends op glasgebied zijn glazen balustrades. Naast de luxeuze en moderne uitstraling van deze balustrades geven zij veel lichtinval en maken elke binnen en/of buitenruimte ruimtelijker.

Naast onze basisopstelling zijn onze balustrades helemaal naar u wens aan te passen. Onze balustrades worden geheel op maat gemaakt. Het glas is gelaagd en soms ook gehard gelaagd glas om optimale veiligheid te garanderen. De glassoort kan zowel transparant als satijn zijn. Ook is het mogelijk een kleur of afbeelding in het gelaagde glas te verwerken.
Er zijn veel verschillende opties en mogelijkheden voor glazen balustrades. Voor advies kunt u bij ons terecht. Tevens hebben wij een showroom waar wij de glazen balustrades allemaal in het kunnen laten zien. in de vloer verwerkte glazen balustrade, of juist op de grond. Veel verschillende opties zijn hierin mogelijk.

De bevestiging van balustrade glas

Voor de bevestiging van glazen balustrades hebben wij een geheel eigen systeem ontwikkeld. Veiligheid staat op nummer 1, maar het ook wilt ook wat, het moet mooi, strak en design zijn.Onze specialisten op het gebied van balustrades kunnen u hierover uitgebreid informeren en advies geven. AA glas kan het geheel inmeten en tevens ook bij u monteren. Waar worden glazen balustrades zo al veel toegepast.
Terras afscheidingen, Trap afscheidingen, In de woningen, op dakterrassen. 

Glazen balustrade

Levertijden

Gemiddeld 3 tot 4 weken

Leveringsdatum

Leverbaar

Specificaties

Glassoort
Veiligheidsglas
Diktes
Van 6 mm t/m 25 mm
Bewerkingen
Zonwerend
Levertijden
Gemiddeld 4 weken
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt