Glazen
douchedeur

Glazen
douchedeur

Badkamer douchewand
Badkamer douchewand

40% Korting

Glazen douchedeur

Kleine badkamer of juist een grote badkamer, wilt u een schuifdeur van glas, of een juist een inloop douche opmaat gemaakt? elke wens kan uitgevoerd worden door AA Glas. Onze ervaring in het maken van opmaat gemaakte douchecabines, douchedeuren, inloopdouches kunnen samen met ons worden besproken. Uw wens onze ervaring zorgt voor het mooiste en beste resultaat in u badkamer.
Tevens hebben wij een showroom van maar liefst 650m2 waar u vele mogelijkheden live kunt komen bekijken. Zo weet u precies welke mogelijkheden er zijn voor u ideale badkamer indeling.
Keuzes uit verschillende glassoorten voor de douchecabine, douchedeur of inloop douche. keuze uit hang en sluitwerk, kleur en type hang en sluitwerk. Zwart beslag voor de douche is de nieuwste trend op dit moment. U bent van harte welkom in onze showroom of vraag per mail advies.
Wij kunnen de glazenwanden en of glazen deuren leveren, maar ook het inmeten en monteren kunnen wij volledig voor u verzorgen. Onze eigen monteurs hebben decennia lange ervaring in het installeren van maat gemaakte producten.
Bij het maatwerk gaat het om grote en kleine details welke zorgen dat het eind resultaat een echt WHAUW factor krijgt.
Hoogtes van deuren of wanden gelijk aan een tegelvoeg, Juiste soorten kit gebruiken en in de perfecte bijpassende kleur, uitsparingen in het glas om bijvoorbeeld een houtenbalk heen of om het bad.
Een opmaat gemaakte douchecabine en of douchedeur is een echte Eye Chatser voor u badkamer. De prijzen voor opmaat gemaakte glas producten is niet eens enorm duur. Prijzen hangen af van de wens van de klant maar ook van de gebruikte materialen welke wij nodig hebben om de ideale wens te kunnen realiseren.
Vraag ons om advies of kom langs in onze showroom.

Trend

Zwart hang en sluitwerk

Levertijden

Gemiddeld 1 tot 2 weken