GLAZEN DOUCHEWANDEN

Een mooie glazen douchecabine is een echte aanwinst voor iedere badkamer. AA Glas werkt altijd op maat, zodat we de ruimte van iedere badkamer, groot of klein, optimaal kunnen benutten. Afhankelijk van uw ruimte en wensen kunnen wij een glazen douchecabine, glazen douchewand of alleen een glazen douchedeur plaatsen.

Naast doorzichtig glas is het ook mogelijk om glas met een kleurtje of bewerking te nemen. Zo kunnen we het glas (deels) laten zandstralen. Ook kunnen er specifieke eigenschappen aan het glas worden gegeven, zoals een antikalklaag. Dit voorkomt kalkaanslag en is beter voor het behoud van de glazen douchedeur, glazen douchewand of glazen douchecabine.

Glazen douchedeuren printen is ook mogelijk: op uw douchedeur van glas krijgt u dan een uw eigen foto of een motief. AA Glas verzorgt dit volledig in huis: zo is een unieke glazen douchedeur met print voor ieder budget betaalbaar en snel geleverd!

Glassoort Hardglas, altijd op maat gemaakt = veiligheidsglas, 5 tot 7 keer sterker dan standaard glas.
Diktes 4 mm. – 6 mm. – 8 mm. – 10 mm. – 12 mm. – 15 mm. – 19 mm.
Bewerkingen mat glas, grijs glas, blauw glas, brons glas, figuurglas soorten
Levertijden
Maximale afmetingen

INSPIRATIE NODIG?

Bezoek onze grote showroom nabij amsterdam.

Meer informatie

GLASSCHADE?

Bel 24/7 naar 020-6164331

Meer informatie

VRAGEN? BEL 020-6164331

Direct een glas-expert aan de telefoon

Meer informatie

OFFERTE AANVRAGEN?

Altijd vrijblijvend advies van AAGlas

Meer informatie

Uniek: printen op glas.

Al uw glas voorzien van uw eigen design en zonder verlies van kwaliteit, jaar in jaar uit!

Waarom klanten ons kiezen

Hoogste kwaliteit

A&A Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Uiteraard levert onze glasgroothandel altijd A-kwaliteit producten, bieden wij uitstekende garanties en uiteraard scherpe prijzen.

Snelle levertijden

In onze glasgroothandel hebben wij veel producten op voorraad. Dankzij de grote voorraden van onze glasgroothandel kunnen wij bovendien snel leveren.

Veilig en betrouwbaar

A&A Glashandel is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds onze oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers in huis die werken als glaszetter.