Keuken achterwanden

40% korting

Een voortzettende trend is de glazen keukenachterwand

Deze trend heeft zich ontwikkeld tot een duurzaam product

Een glazen keukenachterwand goed schoon te houden

Keukenwanden van glas opmaat

De keuken is vaak de blikvanger in een woning. De stijl of kleur die u uitkiest bepaald de sfeer. Een keukenwand van glas kan de ideale toepassing zijn om uw keuken af te maken. Door het gladde oppervlak geeft het een strakke uitstraling en door het kiezen van een specifieke kleur kan het een totaal ander gevoel geven. Wij hebben in de loop der jaren al menig keuken verreikt met een unieke keuken achterwand van glas.

 

Een keuken achterwand van glas kan geplaatst worden in een compleet nieuwe keuken, maar zeker ook in een bestaande keuken. Door de achterwand te plaatsen geeft u de oude keuken een hele nieuwe uitstraling. U kunt kiezen om alleen een deel van de keuken te voorzien van glas, zoals het gedeelte waar gekookt wordt om de spetters op te vangen of de gehele achterwand. Uw persoonlijke smaak kan dit invullen. Een van de redenen dat mensen kiezen voor een glazen keuken achterwand naast de mogelijkheden en de luxe uitstraling is de hygiëne. De glasplaat is makkelijk schoon te houden door het ontbreken van voegen. Doekje erover en het is alweer klaar. Een glazen keuken achterwand heeft veel voordelen. Het is duurzaam, praktisch en geeft de perfecte look aan uw keuken.

Voordelen van glazen keuken achterwanden

Wij kunnen de glazen keukenwand in alle verschillende RAL kleuren leveren. Laat uw keuken aansluiten op de rest van uw keukeninrichting. Glas achter de kookplaat springt er echt uit door een persoonlijke kleur. Wanneer u meer van rust houdt dan is een transparante, neutrale kleur ook mogelijk. Met glas zijn er zoveel verschillende mogelijkheden. Mocht u een kleur wensen welke niet tot de RAL kleuren behoort, dan kunnen wij deze voor u laten maken. Tevens is het mogelijk om een glazen keukenwand te leveren in matglas en in metallic kleur. Hierdoor heeft u uw persoonlijke en unieke keuken, de glazen keuken achterwand maakt het compleet af. De mogelijkheden van glas zijn ongekend groot.

Er bestaan veel verschillende kwaliteiten glazen keuken achterwanden. Wij leveren alleen de beste kwaliteit precies zoals wij thuis zelf zouden gebruiken. Hitte besteding glas en de verven speciaal in eigen huis ingebakken waardoor wij u kunnen garanderen dat de kleur behouden blijft op de glazen keuken achterwand. De kleur is UV bestendig en kras vast. Uw keuken zal lichter en ruimer lijken na het plaatsen van een keuken achterwand gemaakt van glas.

Op maat gemaakte keuken achterwanden van glas

Wij maken de wanden speciaal op maat, uw keuken is uniek. Het glas moet nauw aansluiten en de keuken helemaal afmaken. Hierdoor kan de keukenwand pas na het plaatsen van de keuken ingemeten worden. Dit heeft te maken met de stopcontact gaten, sparingen bij de afzuigkap en dergelijke. Dit is allemaal geen enkel probleem bij het maken van een glazen keuken achterwand. Wij kunnen bij leveren en plaatsen het maatwerk garanderen.

Showroom voor glazen keukenwanden op maat

In de uitgebreide showroom te Lijnden van AA glashandel kunt u alle RAL kleuren, wel meer dan tweehonderd, in het echt bekijken op glas. Ook staan er verschillende keuken opstellingen zodat u goed kunt zien welke opties er geboden kunnen worden bij het leveren en monteren van een glazen keuken achterwand op maat. Het is belangrijk een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden die glas heeft om daarna de juiste keus te maken. In onze showroom vindt u heel veel inspiratie. AA Glas heeft eigen interieur monteurs welke precies weten wat je moet inmeten bij een mooie op maat gemaakte glazen keuken achterwand. Installeren doen wij graag, zo kunnen wij de kwaliteit en levensduur garanderen. Door onze ervaring met het plaatsen in veel verschillende keukens kunnen wij u goed adviseren, door uw wensen te bespreken kunnen we de juiste keuken achterwand van glas op maat maken.

Voordelen van een glazen keukenwand

Het voordeel van een glazen keukenwand ten opzichten van een tegelwand dat de voegen niet aanwezig zijn.
Juist deze voegen worden snel smerig en zullen enorm lastig schoon te maken zijn.
Glazen keukenwanden zijn door het gladde oppervlak juist daarom het mooiste en meeste ideale product in de keuken als achterwand.
Ook ten opzichten van aluminium achterwanden in de keuken is glas zoveel eenvoudiger schoon te maken, bij aluminium is het met speciale dure
schoonmaak middelen best pittig schoonmaken. Vet vlekken gaan tussen de structuur van het aluminium zitten en is juist daarom lastig schoon te krijgen.
Glas heeft ook dit als groot voordeel. Keukenwanden van glas kunnen nog eenvoudiger schoon worden gemaakt met de beste glas en spiegel reiniger van heel Nederland. Deze glas en spiegel reiniger kunt u eenvoudig online bij ons bestellen. www.aaglas.nl/spiegel-en-glas-reiniger

 

Kan ik glas wel gebruiken als achterwand in de keuken?

Ja juist is glas voor een achterwand in de keuken het meest ideale product. 
Het juist glas en de juist kwaliteit als achterwand in de keuken kan een temperatuur aan van 0 tot 210 graden binnen 10 seconden.
De speciale verf coating word bij AA Glas in het glas gebakken, hierdoor word de speciale ontwikkelende glas verf en het glas van de keukenwand
samen 1, super sterk, blijvende kleur echtheid, geen scheurvorming in de verflaag door warmte. 

Kleur mogelijkheden van de keukenwanden van glas.

Glazen keuken wanden van AA Glas kunnen in verschillende RAL kleuren geleverd worden. 
En Ral kleur is een vastgestelde kleur die over de hele wereld onder dit nummer bekend is en zo uniek.
Daarnaast kunnen wij door onze verf leverancier kleuren laten scannen, u heeft een kleur maar weet niet precies welke kleur dit is. 
Wij sturen een sample op, de fabrikant scant het sample en zo kan men de kleur pigment zien en de juiste passende kleur voor u maken. 
Op deze manier is het dus mogelijk om ieder gewenste kleur voor u te produceren op de keukenwand van glas.

Keuken wanden in welke afmetingen?

AA Glas maakt iedere keukenwand speciaal op maat. keukenwanden met een afmeting van ruim 4 meter is voor ons geen enkel probleem.
Het mooiste van keukenwanden uit één stuk is dat er geen onnodig en misschien minder mooie naadje. 
De maximale afmeting van de keukenwanden van glas zijn tot 4800 mm (4 meter en 80 centimeter)
De minimale afmeting van keukenwanden is 40 mm (4 cm)

Bewerkingen voor keuken wanden 

De bewerkingen welke je kunt nemen bij keukenwanden zijn enorm, juist hierdoor kunnen wij zeer mooie op maar gemaakte keukenwanden leveren.
Er zijn vele soorten bewerkingen : Poly slijpen, stopcontact gaten, rand sparingen, waterkering sparingen, gaten, printen en coaten van de keukenwanden.

Printen van een keukenwand

AA Glas kan in eigen huis keukenwanden printen, wij hebben een unieke printer staan welke iedere gewenste afbeelding kan printen op een keuken achterwand. Teksten, foto’s, afbeeldingen, wat u wens ook maar is kan geprint worden op de keukenwand.
Onze printer is een Full Colour printer welke iedere afbeelding zo kleurecht en scherp kan printen dat de afbeelding bijna gaat leven in uw keukenwand.
In onze showroom hebben wij vele voorbeelden om te laten zien welke mogelijkheden wij u kunnen leveren. 

Showroom 

650 m2 groot

Soorten

Alleen A kwaliteit

Specificaties

Glassoort
Hard glas hittebestendig
Diktes
4 mm t/m 19 mm
Bewerkingen
Printen, spuiten in kleur, randen poly geslepen
Levertijden
Gemiddeld 2 tot 4 weken
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Jazeker. AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.

Welke kleuren zijn leverbaar?

Glazen keuken wanden kunnen in alle Ral kleuren geleverd worden. En Ral kelur is een vastgestelde kleur welke alle fabrikanten op de zelfde manier maken. Let op dat het glas de kleur van een Ral Kleur wel kan beïnvloeden. Hiervoor hebben wij in onze showroom een kleur wall gemaakt waar je alle 242 Rla kleuren live kunt bekijken. Geen verrassing maar werkelijk de kleur op echt glas.

Kan de keukenwand tegen hitte van het gasfornuis?

De keukenwanden bij AA glas worden gespoten met een speciaal ontwikkelde verf, deze verf word na het aan brengen in een speciale ruimte afgebakken in een glasoven, hierdoor creëer je dat het glas en de verf 1 word, en zo dus Ultra sterk is en tegen hitte kan. De glazen keukenwanden van AA Glas overleven elke keuken qua levensduur.

Kunnen er gaten in mijn keukenachterwand?

Gaten en sparingen in de wand maken is geen elke probleem, bij inmeten worden de juiste posities bepaald waardoor wij deze op de genomen afmetingen kunnen gaan produceren.

Kan ik LED verlichting in mijn achterwand krijgen?

Dit kan zeker, en geeft een enorm leuk en mooi effect. Het licht word dnder het glas gemonteerd en schijnt door het glas heen, stel u neemt RGB licht dan kan je de wand elke gewesten kleur laten oplichten.