Keukenachterwanden

Een voortzettende trend is de glazen keukenachterwand

Deze trend heeft zich ontwikkeld tot een duurzaam product

Een glazen keukenachterwand goed schoon te houden

Meerdere keuze

Wij kunnen de keukenwanden in alle RAL kleuren leveren. Mocht u een kleur wensen welke niet tot de RAL kleuren behoort dan kunnen wij deze voor u laten maken. Tevens is het mogelijk om een keukenwand te leveren in matglas en in metallic kleur.

Meerdere keuze

Wij kunnen de keukenwanden in alle RAL kleuren leveren. Mocht u een kleur wensen welke niet tot de RAL kleuren behoort dan kunnen wij deze voor u laten maken. Tevens is het mogelijk om een keukenwand te leveren in matglas en in metallic kleur.

Status

Levering gemiddeld 4 tot 5 weken

Leveringsdatum

Leverbaar

Specificaties

Glassoort
Hard glas hittebestendig
Diktes
4 mm t/m 19 mm
Bewerkingen
Printen, spuiten in kleur, randen poly geslepen
Levertijden
Gemiddeld 4 tot 5 weken
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Jazeker. AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.

Welke kleuren zijn leverbaar?

Glazen keuken wanden kunnen in alle Ral kleuren geleverd worden. En Ral kelur is een vastgestelde kleur welke alle fabrikanten op de zelfde manier maken. Let op dat het glas de kleur van een Ral Kleur wel kan beïnvloeden. Hiervoor hebben wij in onze showroom een kleur wall gemaakt waar je alle 242 Rla kleuren live kunt bekijken. Geen verrassing maar werkelijk de kleur op echt glas.

Kan de keukenwand tegen hitte van het gasfornuis?

De keukenwanden bij AA glas worden gespoten met een speciaal ontwikkelde verf, deze verf word na het aan brengen in een speciale ruimte afgebakken in een glasoven, hierdoor creëer je dat het glas en de verf 1 word, en zo dus Ultra sterk is en tegen hitte kan. De glazen keukenwanden van AA Glas overleven elke keuken qua levensduur.

Kunnen er gaten in mijn keukenachterwand?

Gaten en sparingen in de wand maken is geen elke probleem, bij inmeten worden de juiste posities bepaald waardoor wij deze op de genomen afmetingen kunnen gaan produceren.

Kan ik LED verlichting in mijn achterwand krijgen?

Dit kan zeker, en geeft een enorm leuk en mooi effect. Het licht word dnder het glas gemonteerd en schijnt door het glas heen, stel u neemt RGB licht dan kan je de wand elke gewesten kleur laten oplichten.