Keukenbladen

Een keukenblad van glas geeft allure en een hoog design niveau

Naast de exclusieve uitstraling is dit product zeer praktisch

De bladen zijn poriën vrij, hygiënisch en eenvoudig te reinigen

Een voortzettende trend

De allernieuwste trend in de keuken is een keukenblad van glas. Een keukenblad van glas geeft allure en een hoog design niveau. Naast de exclusieve uitstraling is dit product zeer praktisch. De bladen zijn poriën vrij, hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Keukenbladen zijn verkrijgbaar in 10 mm, 12 mm,15 mm en 19 mm dikte en worden op maat gemaakt. Het glas wat gebruikt wordt is thermische gehard glas waardoor het stootvrij en krasvrij wordt. Keukenbladen zijn in elke kleur leverbaar en ook printen behoort tot een van de mogelijkheden.

 

Status

Levering gemiddeld 4 tot 5 weken

Leveringsdatum

Leverbaar

Specificaties

Glassoort
Hard glas hittebestendig
Diktes
10 mm, 12 mm, 15 mm en 19 mm
Bewerkingen
Printen, spuiten in kleur, randen poly geslepen, sparingen
Levertijden
Gemiddeld 4 tot 5 weken
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Jazeker. AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.

Kan ik glas gebruiken als aanrechtblad?

AA glas maakt glazen aanrechtbladen opmaat, wasbak, kraan, kookplaat alle uitsparingen worden uit het glas gefreesd. Het glas kan in elke kleur geleverd en worden en zelfs met een glasprint. Advies is ETS glas te nemen, geen krassen en makkelijk in onderhoud.