Keuken spiegels

40% korting

Diverse mogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om diverse accessoires voor u keuken te laten maken. Zo is het mogelijk om in plaats van een glazen achterwand een spiegelwand als achterwand te plaatsen. Of wellicht wilt u graag een glazen planchet in de keuken. Een geïntegreerd magneetbord in de keukenwand of glazen snijplanken behoren ook tot de mogelijkheden.

Status

Levering gemiddeld 2 weken

Leveringsdatum

Leverbaar

Specificaties

Glassoort
Spiegelglas (let op niet hitte bestendig)
Diktes
4 mm, 6 mm of 8 mm
Bewerkingen
Randen geslepen, facet slijpen
Levertijden
Gemiddeld 2 weken
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Jazeker. AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.

Kan ik spiegel nemen als achterwand?

Ja dit is een optie, er is wel een nadeel, spiegels kunnen niet tegen de warmte. Dus nooit achter een kookplaat monteren, dit kan je oplossen door daar een ander materiaal toe te passen.