GELUIDSWEREND


Geluidwerend isolatieglas kan op meerdere manieren gerealiseerd worden. Een voorbeeld van geluidswerend isolatieglas is gelaagd glas met een speciale akoestische folie die zorgt voor verbetering van de geluidisolatie van het glas. De geluidgolven worden door dit glas weerkaatst, waardoor geluiden van buiten niet (of in ieder geval een stuk zachter) binnen zullen dringen. Overigens werkt dit ook de andere kant op: het geluid van binnen wordt minder hoorbaar voor de buitenwereld. Er zijn diverse mogelijkheden betreft geluidwerend glas. Neem contact met ons op voor een oplossing op maat.

DUBBEL GLAS

TRIPLE

GELUIDSWEREND

VENTILATIE-

ROOSTERS

INSPIRATIE NODIG?

Bezoek onze grote showroom nabij amsterdam.

Meer informatie

GLASSCHADE?

Bel 24/7 naar 020-6164331

Meer informatie

VRAGEN? BEL 020-6164331

Direct een glas-expert aan de telefoon

Meer informatie

OFFERTE AANVRAGEN?

Altijd vrijblijvend advies van AAGlas

Meer informatie

Uniek: printen op glas.

Al uw glas voorzien van uw eigen design en zonder verlies van kwaliteit, jaar in jaar uit!

Waarom klanten ons kiezen

Hoogste kwaliteit

A&A Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Uiteraard levert onze glasgroothandel altijd A-kwaliteit producten, bieden wij uitstekende garanties en uiteraard scherpe prijzen.

Snelle levertijden

In onze glasgroothandel hebben wij veel producten op voorraad. Dankzij de grote voorraden van onze glasgroothandel kunnen wij bovendien snel leveren.

Veilig en betrouwbaar

A&A Glashandel is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds onze oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers in huis die werken als glaszetter.