MONUMENTALE PANDEN


Bij monumentale panden is het van belang dat de authentieke uitstraling behouden blijft. Daarnaast is het in de meeste binnen steden ook verplicht gesteld door de overheid en/of monumentenzorg. Het glaswerk van een monumentaal pand is alles bepalend voor de uitstraling. Vroeger was het zo dat het glas niet strak en vlak was als tegenwoordig. Er werden andere technieken gebruikt waardoor het glas trekstrepen bevatte. Hierdoor ontstond er een zachte reflectie. Tegenwoordig heeft floatglas (enkelglas) een harde reflectie waardoor het meer spiegelt.

Bij renovatie en/of vervanging van glas bij een monumentaal pand is het dus van belang dat de authentieke uitstraling behouden blijft en dit is nu mogelijk door Old Style™.
Door een vertekening in het glas behoudt men de sfeer maar wel met de kwaliteitseisen van nu.

Door een onzichtbare coating aan de binnenzijde van het glas ontstaat er een optimale isolatie. Een bijkomend voordeel is dat Old Style ™ monumentenglas in ieder bestaand venster of kozijn past.

Old-Style is beschikbaar als ultradun isolatieglas en enkelglas.
Om te bepalen welk monumentenglas voor u van toepassing is kunt u informatie inwinnen bij een van onze medewerkers.

OLD STYLE MONUMENTAAL

OLD STYLE KLASSIEK

OLD STYLE MODERN

INSPIRATIE NODIG?

Bezoek onze grote showroom nabij amsterdam.

Meer informatie

GLASSCHADE?

Bel 24/7 naar 020-6164331

Meer informatie

VRAGEN? BEL 020-6164331

Direct een glas-expert aan de telefoon

Meer informatie

OFFERTE AANVRAGEN?

Altijd vrijblijvend advies van AAGlas

Meer informatie

Uniek: printen op glas.

Al uw glas voorzien van uw eigen design en zonder verlies van kwaliteit, jaar in jaar uit!

Waarom klanten ons kiezen

Hoogste kwaliteit

A&A Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Uiteraard levert onze glasgroothandel altijd A-kwaliteit producten, bieden wij uitstekende garanties en uiteraard scherpe prijzen.

Snelle levertijden

In onze glasgroothandel hebben wij veel producten op voorraad. Dankzij de grote voorraden van onze glasgroothandel kunnen wij bovendien snel leveren.

Veilig en betrouwbaar

A&A Glashandel is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds onze oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers in huis die werken als glaszetter.