VEILIGHEIDSGLAS


Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit minimaal twee glasbladen met daartussen kunststof folie (meestal een PVB-folie). Deze folie zorgt ervoor dat bij breuk het glas bij elkaar wordt gehouden, zodat het één geheel blijft en er geen grote opening ontstaat.

Veiligheidsglas of veiligheidsbeglazing is de algemene benaming voor glas dat een letselwerend breukgedrag heeft. Bij het breken van standaardglas oftewel enkelglas ontstaan grote, scherpe scherven die je ernstig kunnen verwonden.  Veiligheidsglas valt op een andere manier uiteen, waardoor de kans op ernstig letsel een stuk kleiner is.

GELAAGD GLAS

BRAND-
VERTRAGEND GLAS

INSPIRATIE NODIG?

Bezoek onze grote showroom nabij amsterdam.

Meer informatie

GLASSCHADE?

Bel 24/7 naar 020-6164331

Meer informatie

VRAGEN? BEL 020-6164331

Direct een glas-expert aan de telefoon

Meer informatie

OFFERTE AANVRAGEN?

Altijd vrijblijvend advies van AAGlas

Meer informatie

Uniek: printen op glas.

Al uw glas voorzien van uw eigen design en zonder verlies van kwaliteit, jaar in jaar uit!

Waarom klanten ons kiezen

Hoogste kwaliteit

A&A Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Uiteraard levert onze glasgroothandel altijd A-kwaliteit producten, bieden wij uitstekende garanties en uiteraard scherpe prijzen.

Snelle levertijden

In onze glasgroothandel hebben wij veel producten op voorraad. Dankzij de grote voorraden van onze glasgroothandel kunnen wij bovendien snel leveren.

Veilig en betrouwbaar

A&A Glashandel is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds onze oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers in huis die werken als glaszetter.