WARMTEWEREND


Zonwerend / warmte werend glas werkt op reflectie en absorptie, het laat licht door maar reflecteert de warmte.
Bij warmtewerend glas is een extra coating op de buitenste glaslaag aangebracht die de zonnewarmte weerkaatst. Daardoor wordt het raam zelf minder warm en kan het geen warmte afgeven aan de binnenruimte. De warmte blijft buiten, wat weer in koelingslasten scheelt omdat de airco minder hard hoeft te werken.

Belangrijkste eigenschap van zonwerend glas: Zonwerend en warmtewerend glas is dat het 60% minder warmte door laat dan standaard isolatieglas.

ISOLATIEGLAS

WARMTEWEREND

IN HUIS

MONUMENTALE PANDEN

INSPIRATIE NODIG?

Bezoek onze grote showroom nabij amsterdam.

Meer informatie

GLASSCHADE?

Bel 24/7 naar 020-6164331

Meer informatie

VRAGEN? BEL 020-6164331

Direct een glas-expert aan de telefoon

Meer informatie

OFFERTE AANVRAGEN?

Altijd vrijblijvend advies van AAGlas

Meer informatie

Uniek: printen op glas.

Al uw glas voorzien van uw eigen design en zonder verlies van kwaliteit, jaar in jaar uit!

Waarom klanten ons kiezen

Hoogste kwaliteit

A&A Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Uiteraard levert onze glasgroothandel altijd A-kwaliteit producten, bieden wij uitstekende garanties en uiteraard scherpe prijzen.

Snelle levertijden

In onze glasgroothandel hebben wij veel producten op voorraad. Dankzij de grote voorraden van onze glasgroothandel kunnen wij bovendien snel leveren.

Veilig en betrouwbaar

A&A Glashandel is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds onze oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers in huis die werken als glaszetter.