PRINTEN OP GLAS

Uniek in Nederland is AA Glas prints. In de laatste jaren is er een flinke technische ontwikkeling  gemaakt waarop men glas kan printen. Grotere oppervlakten kunnen geprint worden. Bovendien zijn de inkten, die daarvoor gebruikt worden steeds duurzamer en UV bestendiger geworden zodat de kleurechtheid van een afbeelding langdurig gegarandeerd mag worden.

UNIEKE MANIER VAN GLAS PERSONALISEREN

Voor het duurzaam printen op glas worden speciale inkten gebruikt. Deze inkten bevatten microdeeltjes van glas. Doordat de inkt met hoge tempraturen in aanraking komt smelten de micro glasdeeltjes. De inktpigmenten worden in het glasoppervlakte gefixeerd. De print is hierna krasvast en UV bestendig. Dit gehele proces doen wij als enige glashandel in eigen beheer.

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Van een glazen binnendeur met tekst, toegangsdeuren met bedrijfslogo, scheidingswanden met daarop een afbeelding waardoor er toch nog enige privacy is tot aan glazen keukenwand met receptteksten.

TOEPASSINGEN VAN GLASPRINTEN

Ook voor mooie intens blijvende herinneringen op grafmonumenten kunnen wij printen. Al u persoonlijke wensen kunnen wij samen met u bespreken. Wij zullen samen met u een heel persoonlijk grafmonument maken.

Glassoort Hard glas – enkelglas – gelaagd glas – beloopbaar glas
Diktes 3 mm t/m 70 mm
Bewerkingen Printen full colour en zwart wit
Print resolutie Minimaal 150 DPI ware grote opmaken, met 2 mm overlap per zijde
Kleur modus CMYK – wit en transparante inkt
Bestandformaat JPEG – PDF – TIF – AI – EPS
Levertijden Gemiddeld 4 weken
Dikte materiaal 2 mm tot 300 mm
Minimale afmetingen 100 mm x 100 mm
Maximale afmetingen 1890 mm x 3500 mm

INSPIRATIE NODIG?

Bezoek onze grote showroom nabij amsterdam.

Meer informatie

GLASSCHADE?

Bel 24/7 naar 020-6164331

Meer informatie

VRAGEN? BEL 020-6164331

Direct een glas-expert aan de telefoon

Meer informatie

OFFERTE AANVRAGEN?

Altijd vrijblijvend advies van AAGlas

Meer informatie

Uniek: printen op glas.

Al uw glas voorzien van uw eigen design en zonder verlies van kwaliteit, jaar in jaar uit!

Waarom klanten ons kiezen

Hoogste kwaliteit

A&A Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Uiteraard levert onze glasgroothandel altijd A-kwaliteit producten, bieden wij uitstekende garanties en uiteraard scherpe prijzen.

Snelle levertijden

In onze glasgroothandel hebben wij veel producten op voorraad. Dankzij de grote voorraden van onze glasgroothandel kunnen wij bovendien snel leveren.

Veilig en betrouwbaar

A&A Glashandel is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds onze oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers in huis die werken als glaszetter.