Glazen schuifsystemen

Met een schuifsysteem kunt een grote doorgang creëren

Uw doorgang heeft geen draaicirkel die ruimte in beslag neemt

Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

Op maat gemaakt glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren van het merk Baka Systems is een gerenommeerde leverancier van hang- en sluitwerk voor glazen deuren of glazen wanden. Ook leveren wij het unieke BAKA Excellent Line schuifsysteem voor glazendeuren. Dit schuifsysteem is zo verfijnt afgewerkt en is zo goed ontwikkeld dat dit echt de concurrentie doet nakijken. Glazen schuifdeuren hebben als voordeel dat u geen rekening hoeft te houden met de draairichting van de glazendeur. Er zijn glazen schuifdeuren in veel verschillende uitvoeringen leverbaar.
De schuifdeur systemen voor glazen deuren maken het belangrijkste verschil in en voor de kwaliteit, ook het glassoort voor een schuifdeur van glas is bepalende voor de uitstraling en het doel waarom u een glazen schuifdeur wilt gaan aanschaffen. AA Glas heeft in haar showroom veer schillende soorten schuifdeuren hangen zodat u als klant altijd het verschil kunt ervaren. Soft-close of juist geen soft-close op de glazen schuifdeur.
Vraag ons om advies of kom eens langs in onze showroom. 

Schuifsysteem voor douchecabine

De schuifsystemen voor douches zijn allemaal gemaakt van echt RvS.
Dit is enorm belangrijk voor de kwaliteit en levensduur.
RVS is een van de weinige materialen welke geen problemen levert in een natte ruimte.
De uitvoering van onze glazen douche schuifwanden zijn RvS geborsteld of RvS gepolijst. 

Schuifsystemen van glas voor in huis

De schuifsystemen voor glazen schuifdeuren zijn vaak gemaakt van Aluminium in een Rvs look uitstraling. 
Onderhoudsarm en super mooie uitstraling. 
Wij leveren en monteren al ruim 10 jaar een Duits fabricaat schuifdeuren systeem voor glazen deuren en hebben tot op de dag van vandaag nog geen problemen met dit systeem mogen ondervinden. 
Dit is voor ons maar zeker voor onze klanten enorm belangrijk. 
Er worden verschillende uitvoeringen geleverd. Het gewicht van de deur welke word bepaald door de afmeting welke u wenst als klant bepaald bijna altijd welk systeem er aangeboden dient te worden. 
Wij adviseren u graag, en helpen u bij het maken van de juiste keuze. 

Unieke glazen schuifsystemen

Zo hebben wij sinds kort het Baka Bagno systeem geïntroduceerd; dit is een uniek schuifsysteem voor douchecabines dat in vele opstellingen kan worden geplaatst. Bovendien is het systeem leverbaar in RvS 316 kwaliteit geborsteld  en RvS 316 kwaliteit gepolijst. Kom vrijblijvend langs in onze showroom van ruim 650 m2 en word verrast door de vele design producten en mogelijkheden. Wij leveren alles uit voorraad en gaan uitsluitend voor de beste kwaliteit.

Kwaliteit is belangrijk voor de levensduur van een schuifdeur van glas.

Met de juiste schuifdeur systemen voor glazen deuren is de kwaliteit van groot belang. 
Dit bepaald de levensduur en tevens ook het dagelijks bedieningsgemak. 
Waar zit het grote verschil? het verschil zit hem voornamelijk in de kwaliteit van de rails en het binnen werk van het schuifsysteem. Is de rail van kunststof of aluminium, aluminium is een veel beter materiaal en heeft een veel langere levensduur. Daarnaast zijn de andere verschillen de dempers en de schoenen welke het glas vastklemmen in de rail. 
Bij de wat goedkopere systemen bestaat dit uit minder goeie kwaliteiten kunststof en hierdoor is de levensduur echt aanzienlijk korter dan wanneer je kiest voor een betere kwaliteit. Vergeet niet dat glas in een schuifdeur systeem dag en nacht hangt. Dit vraag veel een een systeem. 

Hoe herkent u de kwaliteit van een glazen schuifsysteem?

Dit is echt lastig en moeilijk voor een consument, dit is ervaring en heel veel kennis van producten waardoor je weet wanneer producten van de juiste kwaliteit zijn. Hierdoor tonen wij in onze showroom alleen de beste soorten en kwaliteiten. En geven onze medewerkers altijd een eerlijk advies wat men thuis ook zou gebruiken. Op deze manier zijn wij altijd eerlijk tegen over onze klanten. 
Samen met de klanten bespreken wij de wensen, en verwachtingen, en op deze manier komen wij samen met onze klanten altijd tot een passende oplossing binnen het budget van onze klant. 

Schuifdeur douchecabine type 2
Glazen kantoor schuifpuien

Levertijden

Gemiddeld 1 tot 2 weken

Showroom schuifdeuren

650 m2 

Specificaties

Glassoort
Veiligheidsglas - gehard glas - schuifdeuren
Diktes
8 mm, 10 mm of 12 mm
Bewerkingen
Randen geslepen en facet slijpen. Spiegelverwarming mogelijk
Levertijden
1 tot 2 weken gemiddeld
Maximale afmetingen
Alles wordt op maat gemaakt

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Jazeker. AA glas heeft de grootste glasshowroom van Nederland. Wij hebben totaal 650M2 volledig ingericht om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Geen verrassingen of iets wel of niet kan, alles kan bekeken worden in onze showroom. douchedeuren, douchewanden, inloop douches, spiegels, glazendeuren, binnendeuren, beloopbaar glas, keuken achterwanden, Ral kleuren, hang en sluitwerk voor glazen deuren en douchedeuren, geluidswerende wanden, schuifdeuren van glas. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom langs en ervaar de mogelijkheden van glas.

Waarom een schuifdeur in de douche?

Vaak kan het handig zijn om een schuifdeur te gebruiken in de douchecabine. Door de schuifdeur heb je geen draairichting en zo heb je meer efficiënte ruimte in je badkamer.

In welke afmeting is een schuifdeur leverbaar?

AA Glas maakt alles opmaat, dus de er zijn niet veel beperkingen voor de  afmetingen. Let altijd op dat een schuifdeur 1 kant op rolt en je deze ruimte wel nodig heb.

Welke breedte doorloop heb ik nodig voor een schuifdeur?

Minimaal heb je 55 cm doorloop wel nodig, natuurlijk kan je deze breder maken in de badkamer is dit makkelijker. De badkamer ruimte en de ideale badkamer indeling zal mede bepalen welke door loop ruimte je kunt gebruiken.

Werkt een anti kalk laag op de douchedeur of glazen paneel?

Er zijn twee soorten anti klak lagen, de eerst is een laag die achteraf erop aangebracht kan worden, let op deze is na ongeveer 2 maanden verdwenen en moet weer aangebracht worden. De 2de optie is een in gezuurde oplossing, deze bestaat uit verschillende lagen welke in het glas worden gezuurd, deze is permanent, en ook beter als optie 1.