SERRE

Opzoek naar een veranda, serre of tuinkamer?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu voor een strakke uitstraling gaat of voor een sfeervolle tuinkamer wij leveren verschillende opties.

Een veranda of een serre is een verlengstuk van uw woonkamer. Naast dat een veranda / serre voor veel lichtinval zorgt, kunt u ook het gehele jaar genieten van het buitenleven. Er zijn diverse mogelijkheden een serre met zonwerend glas of een veranda met 4 seizoenenglas. Wij gebruiken altijd gelaagd glas, glas welke is voorzien van een extra folie, welke u veiligheid waarborgt.

Wilt u meer advies of wenst u meer informatie neem dan contact met ons op.

U kunt ook onze showroom bezoeken.

Vraag naar de diverse mogelijkheden.

INSPIRATIE NODIG?

Bezoek onze grote showroom nabij amsterdam.

Meer informatie

GLASSCHADE?

Bel 24/7 naar 020-6164331

Meer informatie

VRAGEN? BEL 020-6164331

Direct een glas-expert aan de telefoon

Meer informatie

OFFERTE AANVRAGEN?

Altijd vrijblijvend advies van AAGlas

Meer informatie

Uniek: printen op glas.

Al uw glas voorzien van uw eigen design en zonder verlies van kwaliteit, jaar in jaar uit!

Waarom klanten ons kiezen

Hoogste kwaliteit

A&A Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Uiteraard levert onze glasgroothandel altijd A-kwaliteit producten, bieden wij uitstekende garanties en uiteraard scherpe prijzen.

Snelle levertijden

In onze glasgroothandel hebben wij veel producten op voorraad. Dankzij de grote voorraden van onze glasgroothandel kunnen wij bovendien snel leveren.

Veilig en betrouwbaar

A&A Glashandel is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds onze oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers in huis die werken als glaszetter.