Telefonisch contact


Wilt u teruggebeld worden? Vul hieronder uw nummer in en wij bellen u terug!

Daarom kiest u voor AA


 24 uur per dag, 7 dagen per week
 Vrijblijvend advies en offerte
 Hoogste kwaliteit
 Snelle levertijden
 Scherpe prijzen
 Veilig en betrouwbaar

SHOWROOM


In de laatste jaren is het product glas uitgegroeid tot een trendsettend product met diverse mogelijkheden. Om onze klanten zo goed mogelijk te informeren, onze kwaliteit en producten te presenteren hebben wij een aantal jaren geleden onze showroom uitgebreid. Met als resultaat ruim 500m² aan showroom, de grootste glasshowroom van Nederland. Iets waar wij erg trots op zijn.

In onze showroom kunnen wij u alles laten zien op glasgebied. Van isolatieglas tot aan badkameropstellingen, keukenwanden, beloopbaar glas en balustrades. Ook de diversiteit aan binnendeuren met bijbehorende hang- en sluitwerk zijn te bewonderen.

Aandacht, kwaliteit en resultaat staan bij ons voorop. Uw wensen staan centraal. Door onze kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan kunnen wij u uitstekend advies op maat geven. U kunt bouwtekeningen en/of schetsen meenemen en dan kunnen wij u een zo goed mogelijk advies geven met een zo goed mogelijk passende offerte.

Wilt u inspiratie op doen? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is geopend maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Houd onze site goed in de gaten. Regelmatig zijn wij te vinden op diverse woonbeurzen zoals VT wonen beurs. Tijdens deze beurzen hebben wij vaak leuke kortingen!

Wij zien u graag in onze showroom!

INSPIRATIE NODIG?

Bezoek onze grote showroom nabij amsterdam.

Meer informatie

GLASSCHADE?

Bel 24/7 naar 020-6164331

Meer informatie

VRAGEN? BEL 020-6164331

Direct een glas-expert aan de telefoon

Meer informatie

OFFERTE AANVRAGEN?

Altijd vrijblijvend advies van AAGlas

Meer informatie

Uniek: printen op glas.

Al uw glas voorzien van uw eigen design en zonder verlies van kwaliteit, jaar in jaar uit!

Waarom klanten ons kiezen

Hoogste kwaliteit

A&A Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Uiteraard levert onze glasgroothandel altijd A-kwaliteit producten, bieden wij uitstekende garanties en uiteraard scherpe prijzen.

Snelle levertijden

In onze glasgroothandel hebben wij veel producten op voorraad. Dankzij de grote voorraden van onze glasgroothandel kunnen wij bovendien snel leveren.

Veilig en betrouwbaar

A&A Glashandel is een jong, dynamisch bedrijf met een no-nonsense beleid. Sinds onze oprichting in 1953 hebben wij ons gericht op het leveren en monteren van glas. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers in huis die werken als glaszetter.