Ventilatieroosters

Ventilatie Roosters

Voor een perfect binnenklimaat in een woning of in een kantoorruimte zijn er twee zaken essentieel: de luchtkwaliteit en de vochthuishouding. Het ventileren, het verversen van lucht in een ruimte is ontzettend belangrijk. Het kan gevolgen hebben voor uw gezondheid wanneer de luchtkwaliteit niet naar behoren is. Mensen brengen dagelijks gemiddeld meer dan twintig uur van hun tijd binnen door. Doordat gebouwen steeds beter worden geïsoleerd, zorgt dit aan de andere kant voor minder luchtcirculatie, waardoor het belang van op de juiste manier ventileren groter is geworden. Een goede natuurlijke ventilatie staat voor een gezonde werk en leef omgeving. Een ventilatierooster zorgt er voor dat u aangenamer kunt wonen of werken.

 

Een raam af en toe open zetten is niet voldoende om juist te ventileren. Het kort luchten is niet hetzelfde als een goede ventilatie. Vierentwintig uur per dag ventileren met verse lucht zorgt voor een optimaal resultaat. Ventilatieroosters zorgen ervoor dat schadelijke stoffen, geuren en vocht geen kans krijgen in uw woning of kantoor. Zo kan er geen schimmel ontstaan en andere problemen kunnen voorkomen worden door het glas te voorzien van een ventilatierooster.

Door een ventilatierooster is er een constante stroming van de lucht, waardoor er op een natuurlijke manier een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat gecreëerd wordt. Te weinig ventilatie kan tot vocht en gezondheidsklachten leiden, te veel ventileren leidt tot tochtklachten en onnodig energieverbruik. Een doorlopende ventilatie is van groot belang.

 

Om dit te bereiken kunt u een ventilatierooster in het raam plaatsen. Onze ventilatieroosters zijn standaard verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, standaard wit, crème wit of aluminium kleur. Maar ook in andere RAL kleuren kunnen wij u het ventilatierooster leveren, in dat geval is de levertijd langer dan normaal.

Als u op zoek bent naar een ventilatierooster dan bent u bij ons aan het juiste adres. De ventilatieroosters die wij verkopen zijn van de merken Aralco, Duco en Buva. Onze ventilatieroosters zijn van de beste kwaliteit. Wij kunnen u uitgebreid advies geven op het gebied van ventilatie.

Levertijden

Gemiddeld 5 werkdagen

Merken Ventilatie rooster

Duco – Aralco – Buva

Specificaties

Ventilatieroosters soort
Aralco – Duco – Buva
Glasgoten
26 – 30 – 32 – 36 – 42 – 48 – 52
Kleuren standaard
Standaard Wit – Creme Wit – Aluminium kleur
Kleuren Speciaal
Alle RAL-kleuren – toeslag in de prijs en langere levertijden
Levertijden
Standaardkleur 5 werkdagen – Ral kleuren +/-20 werkdagen